Voor u

U leest het goed, deze pagina gaat over u. Bij ons staat namelijk de klant centraal; u. Ook zeggen wij dat wij onderhoud en aanschaf leuker maken; bij ons is de klant aandacht geven immers heel normaal. Wij worden blij van tevreden klanten!

Naast deze no-nonsense benadering bieden wij u natuurlijk vakkundig en deskundig advies. Onze ervaren monteurs krijgen continue scholing, zodat u weer veilig de weg op kan. En dat tegen onze zeer scherpe prijzen!

Voor u hebben wij

Moderne en gezellige wachtruimte met een goede WiFi en stopcontact voor uw laptop of telefoon. De koffie staat niet klaar maar wordt vers gezet. Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid. Winkelcentrum Spaland naast de deur met meer dan 50 leuke en afwisselende winkels. Moderne werkplaats met alle moderne voorzieningen en uitlees apparatuur. Gratis Leenfiets en altijd vervangend vervoer beschikbaar. Direct terecht voor verhelpen van kleine ongemakken. Onderhoud op maat met prijsgarantie en vooraf prijsopgave. En een ruime keuze uit verschillende gebruikte auto´s. Jong en oud maar altijd technisch in orde en voorzien van garantie.