Over Nooteboom & Blankenstein autobedrijf

Twee familiebedrijven onder één dak, Nooteboom & Blankenstein

Nooteboom is al jaren een begrip in Schiedam. In 1881 begon Willem Nooteboom een smederij, maar de meeste kennen ons van Jan Nooteboom die in 1951 begon met een benzinepomp en een garagebedrijf.

Dit bedrijf heeft zijn sporen glansrijk verdiend op het gebied van auto onderhoud, reparatie, banden, betrouwbaarheid en deskundigheid en is vandaag de dag beter bekend als Profile Tyercenter Schiedam.

Per 1 januari 2018 heeft de showroom een nieuwe invulling gekregen. Dagelijks vindt u René en Rowinda Blankenstein op de vloer en bieden u een mooie mix aan van kwalitatieve en jong gebruikte auto´s aan.  U bent welkom voor advies over en aankoop van uw nieuwe auto.. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor operational lease, financial lease, private lease en uiteraard verzekeringen.

Onze dienstverlening is gericht op service en nuchterheid. Twijfelt u over een offerte van een collega, gewoon even sparren over een lease-product of ander advies kom gerust even langs. De koffie staat niet klaar maar wordt vers voor u gezet. Tot ziens!

Afspraak maken

Bel ons gerust voor het maken van een afspraak, de koffie staat altijd klaar. Wij zijn zeer ruim geopend, als u van te voren maar even een belletje geeft zodat we u niet hoeven mis te lopen.

Contact

Nooteboom & Blankenstein

  • Zwaluwlaan 84
  • 3121 XX Schiedam

U kunt ons tijdens de openingstijden altijd bellen voor informatie of een afspraak.

Openingstijden showroom

Voor u

U leest het goed, deze pagina gaat over u. Bij ons staat namelijk de klant centraal; u. Ook zeggen wij dat wij onderhoud en aanschaf leuker maken; bij ons is de klant aandacht geven immers heel normaal.

Lees meer

Facebook Messenger

Razend snel contact via onze Facebook Messenger. Een van onze medewerkers zult u snel te woord staan.

Contact via Facebook

Copyright 2017 – VWE Website

Stuur ons een bericht