Over Nooteboom & Blankenstein Autobedrijf

Twee familiebedrijven onder één dak, Nooteboom & Blankenstein

Nooteboom is al jaren een begrip in Schiedam. In 1881 begon Willem Nooteboom een smederij, maar de meeste kennen ons van Jan Nooteboom die in 1951 begon met een benzinepomp en een garagebedrijf.

Dit bedrijf heeft zijn sporen glansrijk verdiend op het gebied van auto onderhoud, reparatie, banden, betrouwbaarheid en deskundigheid en is vandaag de dag beter bekend als Profile Tyercenter Schiedam.

Per 1 januari 2018 heeft de showroom een nieuwe invulling gekregen. Dagelijks vindt u René en Rowinda Blankenstein op de vloer en bieden u een mooie mix aan van kwalitatieve en jong gebruikte auto´s aan.U bent welkom voor advies over en aankoop van uw nieuwe auto.. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor operational lease, financial lease, private lease en uiteraard verzekeringen.

Onze dienstverlening is gericht op service en nuchterheid. Twijfelt u over een offerte van een collega, gewoon even sparren over een lease-product of ander advies kom gerust even langs. De koffie staat niet klaar maar wordt vers voor u gezet. Tot ziens!