Afleverpakketen

Al onze auto’s zijn rijklaar. Bij de geadverteerde prijzen worden geen kosten rijklaar maken meer berekend.  Alle occasions die door ons aangeboden worden zijn bij binnenkomst technische gecontroleerd. Uiteraard heeft U garantie door middel van onze basisdekking.

Basis Pakket

Rijklaar zonder extra kosten. 12 maanden APK, Auto Poetsen, Onderhoudsinspectie, Tenaamstellen en 3 maanden Basis Garantie op motor en versnellingsbak. Veel van onze auto’s zijn nog voorzien van fabrieksgarantie.

BOVAG Pakket

Voor het BOVAG pakket rekenen wij €395.- Hier zit 6 maanden BOVAG Garantie, onderhoudsbeurt, 12 maanden APK, auto poetsen en tenaamstellen

Occasion Garantplan

Voor het Occasion Garant plan rekenen wij €495.- Dit pakket kan interessant zijn wanneer u niet in de buurt woont. Bij dit afleverpakket bent u niet verplicht om naar ons te komen in geval van garantie maar kunt u de werkzaamheden laten uitvoeren door een autobedrijf bij u in uw woonplaats. Het klaarmaken, beurt en APK regelen wij en de garantie loopt via Autotrust.

Afspraak maken

Bel ons gerust voor het maken van een afspraak, de koffie staat altijd klaar. Wij zijn zeer ruim geopend, als u van te voren maar even een belletje geeft zodat we u niet hoeven mis te lopen.

Contact

Nooteboom & Blankenstein

  • Zwaluwlaan 84
  • 3121 XX Schiedam

U kunt ons tijdens de openingstijden altijd bellen voor informatie of een afspraak.

Openingstijden showroom

Voor u

U leest het goed, deze pagina gaat over u. Bij ons staat namelijk de klant centraal; u. Ook zeggen wij dat wij onderhoud en aanschaf leuker maken; bij ons is de klant aandacht geven immers heel normaal.

Lees meer

Facebook Messenger

Razend snel contact via onze Facebook Messenger. Een van onze medewerkers zult u snel te woord staan.

Contact via Facebook

Copyright 2017 – VWE Website

Stuur ons een bericht