Kentekenloket

Wat een Kentekenloket is?

Wij zijn een RDW-erkend autobedrijf, die beschikt over een eigen Kentekenloket. Dus heb je een auto, motor, brommer of scooter gekocht? Dan moet je zorgen dat het kenteken op jouw naam gezet wordt. Dat kan bij ons. Je hoeft hier dus niet, zoals vroeger, voor naar het postkantoor.

Handig voor een koper

Nieuwe auto, motor of brommer op het oog, maar wil je meer zekerheid? Het Kentekenloket doet voor jou een gratis kilometercheck! Dan ben je er zeker van dat de kilometerstand klopt en kom je niet voor onaangename verrassingen en kosten te staan. Zo bieden we nog veel meer diensten. Dit is het voordeel van jouw kenteken overschrijven bij het Kentekenloket.

Veilig betalen

Auto gekocht of verkocht? De betaling is altijd spannend. Als koper wil je zeker zijn dat de auto na betaling op jouw naam staat. Als verkoper wil je zeker zijn dat je het geld ontvangt. Aan al deze onzekerheden wordt een einde gemaakt met de Veilig Betalen module van Kentekenloket. De koper is verzekerd dat de auto op zijn naam komt te staan en de verkoper krijgt gegarandeerd het afgesproken bedrag op zijn bankrekening gestort. Kentekenloket fungeert als tussenpersoon. De eenmalige kosten van 10 euro zijn voor rekening van de verkoper.

Voor het overschrijven van de auto (of ander voertuig) kom je samen met de (ver)koper naar ons aan de Zwaluwlaan. Neem het complete kentekenbewijs, legitimatie en €10,40 mee.

Hier is het overschrijven van de auto binnen een paar minuten geregeld. Simpel gezegd doorloop je de volgende vier stappen:

Stap 1: check of het kentekenbewijs compleet is en neem (als koper) een geldig identiteitsbewijs mee
Stap 2: laat de auto overschrijven bij een Kentekenloket
Stap 3: geef het vrijwaringsbewijs aan de verkoper en bewaar zelf het eerste deel van de nieuwe tenaamstellingscode goed
Stap 4: sluit, als je dit nog niet gedaan hebt, direct een autoverzekering af